………………………………………………………………………………………………………………………..
Георги Христов не иска да живее повече в България!
Естрадната легенда Георги Христов напуска България. Певецът е категоричен, че няма да се върне в родината си. Емблематичният изпълнител е отвратен от ситуацията у нас и не иска да бъде повече част от тази „култура”.
Изпълнителят на вечния хит „Черно и бярло” най-вероятно ще се засели в съседна Гърция. „Не живея и скоро няма да живея в тази прекрасна страна, която обичам и ми е родина. Но рекет и престъпления няма да търпя и да приема! Вече ще се прибирам в България само за срещи с моята публика.
Популярната музика в Бълrария винаги е имала своите блестящи образци. Друг е въпросът, че винаги сме подложени на rеноцид от страна на електронните медии в собствената си страна. Терминът естрада не е точната дума. Естрадата е мястото, където музикантите представят своята музика“, кава Христов.
Георги Христов е отвратен, че от много време насам се издигат в култ кръчмарските силиконки.

,,Не слушам такава музика! Тя си има своите потребители, но това не е кyлmypama на нацията ни.

Ние сме балканци и тук се пеят песни (като „Излел е Дельо хайдутин“ , с които нашият народ е оцелял през годините, а не се пеят песни ,,с кючекчийско звучене“, категоричен е Жоро.
От доста време той бил подложен да приема много неща, с които не бил съгласен, пише разкрития.ком. Заради това е готов да приеме и чуждо гражданство. Като една от причините певецът изтъква ,че зад граница се ценят талантливите изпълнители.
Повече от две години естрадното ни дарование живее в съседна Гърция. Там поп певецът притежава огромна къща. В нея той обикновено прекарва летата си. Другата възможност е да приме и руско гражданство. В средата на юни изпълнителят се завърна на музикалната сцена.

Източник: прес.bg

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени