Ето 10 от участниците в „Big Brother“, останали популярни и след шоуто.

1. Зейнеб Маджурова („Big Brother 1“)

Когато й се обадили, че е одобрена да влезе в къщата на „Big Brother“ през 2004 г., тя отказва. Впоследствие двамата най-скандални участници в риалитито Гроши и Найден биват номинирани за изгонване, и птичето каца на рамото й за втори път. Продуцентите й звънят отново и тя приема.
Скоро след края на сезона Зизу получава покана да води прогнозата за времето по Нова ТВ. Следва период на усилени уроци по дикция и поведение пред камера и само след месец тя се появява в ефира и съобщава времето през следващата година и половина. След това за кратко води предаванията „Пластика“ и „Дами канят“ по ТВ „Здраве“, а в ТВ 2 е лице на светска рубрика. Не се задържала дълго, защото отново получила обаждане от Нова тв. И така вече близо 3 години Зейнеб е един от репортерите на Гала.

2. Светлозара Трендафилова – Зара („Big Brother 1“)

Безспорно едно от най-запомнящите се имена от първото издание на „Big Brother“ е варненката Светлозара Трендафилова. След участието си в шоуто Зара също се ориентира към кариера в телевизията и беше водеща на предаването „Ало, къщата“ по Нова ТВ. Не е ясно дали това я направи истински известна или двете еротични фотосесии за списание Playboy, но определено младата дама дълго време задържаше медийния интерес върху себе си.
Миналата година замина за САЩ, където учеше в актьорска школа. Успя да се снима в няколко филма, сред които и „Компания от герои“ с Вини Джоунс – той предстои да се появи в кината зад Океана догодина. На няколко пъти я канили и за участие в български сериали, но тя предпочита да пътува „адски много“ вместо да се обвърже със снимки в София.

3. Силвия Драгоева („Big Brother 2“)

Докато беше част от съквартирантите в къщата на „Big Brother“ Силвия получи прозвището „българската Анджелина Джоли“. След като напусна състезанието обаче, тя доказа, че е много по-разкрепостена от именитата си двойничка и без много свян стана декемврийското лице на Playboy за 2005 г.
За малко Силвия беше водеща на шоуто „Градски момичета“ по GTV, а няколко години по-късно Силвия беше избрана за ко-водеща на сатиричното ток шоу „На инат“, където си партнираше с виртуално магаре. Първоначално предаването се излъчваше в ефира на TV7, а след това за кратко и по Нова ТВ.
През тази година „Мис ала Джоли“ също се радваше на телевизионно присъствие, като успя да демонстрира кулинарните си умения в шоуто „Черешката на тортата“ и дори беше един от седмичните победители във втория му сезон.

4. Леонардо Бианки – Лео („Big Brother 2“)

Забавният италианец пристига за първи път у нас през 1994 г., за да види роднините си, които имат пицария в Бургас. 11 години по-късно, от лятото на 2005 г., се установява за постоянно в България, като заедно с баща си и приятелката си Лучия той държи пицария Leo’s pizza и ресторант Da Papa в София. В „Big Brother“ влезе като резерва, но с позитивното си отношение към света бързо се превърна в любимец на зрителите.
След края на шоуто италианецът се захвана, не много успешно, с музика, но пък стана автор на доста забавна кулинарна рубрика в ефира на БГ радио. През 2009 г. Лео беше сред 150-те желаещи да заемат ролята на готвач в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, но така и не беше избран.
От 2010 г. Леонардо има свое телевизионно предаване. То се казва „Какво ви забърка Лео“ и се излъчва в ефира на TV7. През лятото на тази година Лео реализира и първия си истински хит. Заедно с рапъра Играта той записа купонджийското парче „Айде на морето“, което се превърна в една от най-излъчваните песни в родния ефир.

5. Найден Найденов – Нед („Big Brother 1“)

Тв популярността застигна Найден Найденов в първия сезон на „Big Brother“, където той си падна по Зара, но беше позорно изгонен от зрителите заради вандалското си поведение. След като излезе от шоуто, Нед се отдаде на няколко тв проекта. Първоначално водеше предаване „Нешоуто на Нед“ по спряната вече GTV. След това се опита да завладее и дансинга, като се включи в състезанието „VIP dance“ по Нова тв, където беше в един екип с половинката на футболиста Валери Божинов – плеймейтката Николета Лозанова.
Сега Нед е рекламно лице в новата кампания на вафли „Хипер“, а паралелно с това работи във фирма за луксозни дървени конструкции.

6. Тихомир Георгиев – Тишо („Big Brother 1“)

В къщата на „Big Brother“ Тишо влезе като резерва на мястото на напусналия по собствено желание Димитър. Още по време на престоя си там, той сподели, че много харесва водещата на „Горещо“ Венета Райкова. Тихомир твърдеше, че тя е неговият идеал за жена.
След края на риалитито животът му се промени напълно – първо се обясни публично в любов на тв водещата Венета Райкова, след което двамата се ожениха.
Той разви успешно индийския си ресторант „Тадж Махал“, чиято традиция продължава вече 10 години, а от 2009 г. е и щастлив баща на малкия Патрик.

7. Елеонора Палавейска („Big Brother Family“)

Елеонора Палавейска беше част от най-скандалия сезон на Големия брат – „Big Brother Family“. Когато през 2010 г. влезе в къщата, тя беше едва на 19 години. Танцуващата сервитьорка попадна в „семейния“ сезон заедно с 26-годишния Давид Качанов, с когото имат общо дете. Постоянните им дрязги и силно обтегнатите отношения помежду им насочиха вниманието на зрителите към двойката, а Ели реши да се възползва от това, като за изключително кратко време си изгради образ на страстна креватна палавница.
След шоуто медиите не спяха да пишат за Елеонора. Първо тя беше обвинена от пресата, че работи като проститутка, след това папараци я щракнаха да си разменя лесболаски с друга еротична танцьорка в столичен нощен клуб, а накрая се появи и в брутален порноклип, чиято автентичност самата тя категорично отхвърли. Като капак новата любима сапунена героиня на България полегна в спалнята на списание Maxim и съблече всичко…

8. Денислав Минев („Big Brother 4“)

Шуменският футболист и модел попадна в къщата на „Big Brother“ като част от мисия, в която жените от шоуто трябваше да изберат новото мъжко попълнение сред съквартирантите. Още с прекрачването на прага Денислав беше обявен като гаджето на фолк певицата Соня Немска, което моментално завиши нивото на звездна загадъчност около него.
През 2009 г., доста след края на риалити формата, самият Денислав навлезе в дълбоките води на поп-фолка, като представи първия си клип. Парчето носеше заглавието „Твоите устни“, но така и не успя да стане хит. Последва още един опит – с „Дюнер кючек“, но и той не донесе на изгряващия изпълнител голяма слава.
След всичко беше заформен и PR-скандал, в основата на който беше евентуалната интимна връзка на бившия брадър с певеца Азис, но уви и тя не успя да го превърне в истинска звезда.

9. Цветан Христов („Big Brother 4“)

Цветан Христов беше бодигард от Благоевград, когато влезе в четвъртия сезон на „Big Brother“. Зад гърба си Цецо още тогава имаше малки роли в няколко кино продукции, между които и филма на Явор Гърдев „Дзифт“.
Заради характерната си визия, Цветан продължи с участията си в различни пректи и след риалитито. Снима се в реклами, изигра бодигард в „Непобедимите“ и наемен убиец в сериала на bTV „Стъклен дом“.

10. Мариела Киселкова – Мел („Big Brother 1“)

Мариела Киселкова е от Велико Търново. В първия сезон на „Big Brother“ зрителите може би я запомниха най-вече със сексуалните си преживявания. Мел и Тихомир (виж номер 6) бяха първата двойка в България, която прави секс на живо. Това беше и причината Мел да бъде зарязана от приятеля й Радо, за когото тя често говореше със съквартирантите си.
Още от самото начало тя и Зара (виж номер 2) се държаха доста разкрепостено една към друга и в един момент зрителите започнаха да имат известни съмнения относно сексуалните ориентации и на двете, но в крайна сметка никоя от тях нямаше смелостта да си признае категорично, въпреки че двете правиха секс. По-късно Зара обясни, че го е направила с цел да си отмъсти на Найден (виж номер 5), задето е спал с нея заради бас и след това се похвали на всички съквартиранти за бурната му нощ с варненката.
След шоуто Мел имаше свое предаване по телевизия „Евроком“, което се казваше „E-mell“. През месец февруари тази година Мариела роди момиче (Анастасия) от столичния адвокат Иво Велчовски.
www.10te.bg
РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени