Певицата живеела в квартал, където на жените им било забранено дори да се усмихват...

Певицата Есил Дюран, която освен с чалга ритмите се справя и доста добре с джаз пеенето разкри душата си пред седмичника „Галерия”.

Там сексапилната брюнетка споделя за трудностите, които я споходили по време на живота й преди години, когато дори била вербувана за агент на ДС.

Есил разкрива, че завършвайки консерваторията все още била затворено в себе си момиче, което дори не било докосвано от мъж. Вместо по дискотеки и забави, певицата посещавала различни курсове по народни танци, а името й все още било Силвия Наумова.

Есил споделя, че по онова време, хората често я подтискали с думите, че консерваторията била доста висока летва за момиче от турски квартал на Хасково, но брюнетката събрала сили и доказала таланта си. По времето на смяната на имената, Есил си спомня:

Тогава беше абсолютно военно положение. Това, което сме преживели, си остава в съзнанието ни. Когато се наложи да напуснa България , бях много млада и не осъзнавах какво се случва. Имала съм страховити моменти. Дори бях вербувана за агент на ДС. За първи път признавам това. Хората, които не са наясно с онова време, трябва да разберат, че системата бе страшна. Тогава просто нямаше избор – никой не те питаше дали искаш да си агент или не.” 

Гласовитата певица разказва, че политическата обстановка преди години я е накарало да замине за Турция, където попаднала в един огромен кошмар. Певицата живеела в квартал, където на жените им било забранено дори да се усмихват. Въпреки всичко обаче Есил Дюран събрала сили и смелост да се завърне в България, където да развие и изгради кариерата си. 
www.viewsofia.com
РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени