Френски пенсионер наби банда деца джебчии от България и Румъния, които се опитаха да го ограбят край банкомат в Париж, предаде „Мейл онлайн”. Четирима тийнейджъри наобиколили възрастния мъж в дързък опит да му свият парите или поне да му научат ПИН кода.

Пенсионерът обаче ударил едно от децата, а след това погнал и останалите и ги прогонил от банкомата, става ясно от видео, публикувано от британската медия. След като пенсионерът в началото е оказал съпротива, едно по-високо момче се изплюло върху него. „Това бе тревожна сцена.Мъжът бе сам срещу няколко, а момчетата очевидно се опитваха да го оберат. Той изглеждаше изключително изплашен, но искаше да се защити”, разказа очевидец.

Инцидентът е станал в район на френската столица, до банкомат близо до „Нотр Дам” и Лувъра, станал магнит за престъпниците. От полицията съобщават, че банкоматът е нападан по 20 пъти на ден от банди от България и Румъния. Париж е най-популярната туристическа дестинация в света, но градът губи битката с ромите, отбелязва „Мейл онлайн”.
РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени