Джил Дод е изключително успешна бизнес дама и основател на международно признатата марка за дрехи „Рокси“, която за „Дейли мейл“ разказва опита си като любовница на един шейх.
В началото на 80-те години, тя е била млада и наивна манекенка, която на едно пътуване в Кан с приятели се запознала с милиардера и търговец на оръжие Аднан Кашоги. Малко след като се запознали той поискал от нея да бъде негова любовница.
Според закона в Саудитска Арабия, той можел да има 11 любовници и три законни съпруги. – Съгласих се. От този момент станах една от жените в неговия харем, и се редувахме с други жени, чакайки своя ред, за да правя секс с човека, който го обича – казва Джил.
Аднан е 24 години по-възрастен от нея, и както тя казва, бил нисък, дебел и плешив, но това не й пречело.
– Никога не съм срещала по-интелигентен, по-уравновесен и по-забавен мъж от него, заявява Дод.
Тя казва, че винаги е бил заобиколен от жени и го описала като невероятен любовник.
– Някои от неговите любовници изглеждаха толкова млади, че човек би си помислил, че става дума за ученички, добавя тя. Аднан я обсипвал със скъпоценни подаръци, а дори й платил образованието в един институт за мода.
Навремето, Джил красяла страниците на известните списания Вог и Мари Клер и била много успешна манекенка.
Към края на 1981 г., тя започнала да се чувства неудобно в цялата ситуация.
– Една вечер влезе в стаята ми, за да ми даде подарък. Когато видя лицето ми, ми каза, че е сбъркал стаята и ми каза да задържа подаръка. Сърцето ми спря, той мислеше, че съм друго момиче, казва тя.
Отношенията завършили през 1982. г., а седем години по-късно, Дод основава компанията „Рокси“.

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени