Синът на Росен Плевнелиев събира женските погледите с яко тяло, Асен на път да се превърне в сексимвол


Докато Росен Плевнелиев е на седмото небе от раждането на четвъртото си поред дете неговия най-голям син събира погледите на жените с тяло трепач по плажа. За голямо учудване младежът не е на ваканция в имението на татко си в Гърция, а по родното Черноморие.
Плевнелиев-младши е в Созопол, а тези които успяха да го разпознаят установяват, че момчето през последната година е много възмъжало. Източил се е на височина и е станал много строен. От снимките се вижда, че е одрал кожата на майка си и е наследил нейните черти.

Асен, който е седемнадесет годишен е с впечатляваща физика. От доста време той се занимава с футбол и освен това усилено тренира и във фитнес залата. Благодарение на упоритите си занимания със спорт той е изваял плочки по корема и мускули по крайниците. Което е мечтата на всеки фитнес маниак.
Според плажуващите момчето се радва на голямо внимание от страна на нежния пол. Но поведението му е толкова скромно сякаш се пази от излишен интерес към собствената си личност. Много са малко хората, които успяват да разпознаят наследника на Росен Плевнелиев. Говори се, че това се дължи на дискретността, с която майката на двете момчета ги възпитава.

Прави впечатление, че вместо да се задява с девойките Асен предпочита момчешката компания. Заедно с приятелите си прави разходки по плажната ивица, а после по скалите. От където се наслаждава на красивата морска гледка, предават от електронното издание dailypress-bg.com.

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени