Петя Дикова е изключително порядъчна и не й подхожда връзка с човек със скандално минало. Оказа се, че настоящият любим на водещата е точно такъв.
Илиян Любомиров, който в момента се изявява като асистент при Гала, крие скандално минало.
Всеизвестен факт е, че той е прекарал пет години от живота си в Берлин.
Заминал за Германия, за да следва политология. Там започва връзка с атрактивна дама, но аферата им  не продължава дълго. Тогава любимият на Петя Дикова решава да промени коренно живота си и започва да се занимава с филми за възрастни, в които е участвал като актьор.
Но след като разбира, че тази дейност няма да му донесе желаните приходи, той се насочва към друга сфера. Известно време настоящият любим на Петя Дикова е предлагал любов срещу заплащане. За него не било проблем да приема поканите на по-възрастни дами.
Към днешна дата той твърди, че всичко това са просто слухове. Въпреки, че преди да залюби Петя Дикова, самият Илиян признава пред известно издание, че всичко това е част от живота му, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.
Илиян отрича заради щерката на Аня Пенчева. Младата тв водеща е луда по него, но се срамува от миналото и не желае той да говори за него, допълва изданието.

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени