Сайт за запознанства постави семейство в изключително неловка и конфузна ситуация. Българите Ивайло и Мария са женени от десетина години, имат дете и за всички техни близки и познават са перфектното семейство.
ова, което външните хора не знаели било, че връзката им всъщност доста поскърцвала и двамата тайно един от друг търсели нещо ново и разнообразно в скучния семеен живот. Независимо един от друг съпрузите се регистрирали в сайт за запознанства под фалшива самоличност и така се случило, че един ден те се „запознали”. Връзката им в сайта продължила почти месец, през който Ивайло няколко пъти молел новата си приятелка да му изпрати снимка, но тя все си намирала повод да му откаже с мотива, че ще бъде по-вълнуващо, когато един ден се срещнат, да се видят за пръв път. Най-накрая в началото на втория месец от чат връзката им Ивайло предложил на Мария да се срещнат на вечеря.

От съображение за сигурност обаче той предложил срещата да бъде не в града, в който живеят, а в заведението на едно от хотелчетата в съседно село, пише “Монитор”.
След кратък размисъл дамата приела. Ентусиазиран, мъжът резервирал стая в хотела, уверен, че вечерята ще прерасне в нещо повече. А на съпругата си обяснил, че въпросната вечер ще се наложи да пътува с шефа си в София в командировка с преспиване. Съпругата му останала много доволна от това, тъй като нямало да се налага самата тя да измисля лъжи и оправдания за отсъствието си вечерта. В уговорената вечер излъскан и облечен със сватбения си костюм Ивайло се настанил половин час преди срещата в ресторанта и зачакал новата си приятелка. А за да събере повече кураж и да му се развърже езика, докато чакал, той си поръчал чаша вино, от която от време на време с наслада отпивал. Най-накрая часът на срещата настъпил, вратата на заведението се отворила и пред смаяния поглед на разнежилия се Ивайло в целия си блясък се появила собствената му съпруга.
Любовната среща така и не се състояла тъй като след като видяла съпруга си, пременен в официалния костюм, Мария очевидно веднага „загряла” какво се е случило, завъртяла се на пети и треснала вратата на ресторанта зад себе си. Какво се случило след това вкъщи и колко чинии са били счупени, историята мълчи. Няколко дни по-късно обаче Мария подала молба за развод и в момента предстои да бъде насрочена дата за делото в съда. Пред адвоката си смъртно обидената съпруга обяснила, че можела да прости на мъжа си изневярата, тъй като самата тя също му била изневерила, регистрирайки се в подобен сайт и приемайки поканата за вечеря с непознат.
Това, което тя не могла да прости обаче, било, че той се появил на срещата с новата си непозната приятелка с костюма от тяхната сватба, като по този начин й нанесъл огромна обида. И двамата съпрузи са съгласни да се разведат по взаимно съгласие и да си разделят имуществото без скандали. Но нито един от тях не иска да загуби детето и това ще доведе до сериозни затруднения в хода на самото дело, смятат юристи запознати с бракоразводната съдебна практика.
РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Популярни публикации

Най-четени